Manager Beheer en Facilitair

Even voorstellen Manager Beheer en Facilitair

Ruud

Ruud is vader van twee zonen, Jeffrey en Wesley en samen met Edith en haar twee dochters, Lynn en Pleun wonen zij in Ysselsteyn . Edith werkte als leidinggevende van af de start tot 1 oktober 2021 binnen 't Zorghuus. Ruud werkte 8 jaar als internationaal chauffeur en daarna 15 jaar binnen de detailhandel en kwam door vrijwilligerswerk in een verpleeghuis in aanraking met dementerende mensen. Hij merkte daar dat deze mensen erg veel persoonlijke aandacht nodig hebben. Aandacht die steeds minder gegeven kan worden binnen de reguliere zorg.

“We hebben samen veel gesproken over die teruglopende zorgkwaliteit en op een gegeven moment besloten wij de daad bij het woord te voegen” aldus Ruud

We hadden belangstelling voor het zorgconcept van De Herbergier maar toen even later ‘t Zorghuus in beeld kwam met een soortgelijk concept leek ons dat heel interessant. Enthousiast volgden wij de ontwikkelingen en toen de vacatures bekend werden gemaakt voor de functie zorgprofessional aarzelden we niet en informeerde we meteen naar de procedure. Na diverse oriënterende gesprekken met Karin van Dijck en Rob Keijzer van het stichtingsbestuur en Hans Teunissen van de werkgroep Zorg, werd het gevoel elke keer beter de plannen concreter en werd de knoop definitief doorgehakt. Edith werd de zorgprofessional en Ruud werd de beheerder van het gebouw en heeft de versnelde opleiding gedaan tot helpende zorg en welzijn. Samen met een team van bekwame medewerkers en vrijwilligers gingen wij de bewoners een warm thuis bieden. Het thuisgevoel waar ‘t Zorghuus voor is opgericht.

Na bijna 9 jaar werken binnen 't Zorghuus was de tijd daar dat Edith voelde dat zij toe was aan een andere uitdaging, een grote beslissing voor haar, voor Ruud maar ook voor 't Zorghuus.

Gelukkig hebben wij in Annefloor een goede vervangster gevonden Ruud blijft werkzaam binnen 't Zorghuus als Manager beheer en facilitair.