Zorghuus wint publieksprijs Vrijwilligersorganisatie 2012

door harm de wit

Zaterdag 10 november mochten Karin van Dijck, Willie Koonings en Annemarie Koonings de publieksprijs in ontvangst nemen van MATCH in Venray. Naast de € 100,- die alle finalisten kregen kwam daar nog eens € 250,- bij als waardering van het publiek. Alle stemmers willen we daarom heel erg bedanken! Het is een mooie blijk van waardering voor al het vrijwilligerswerk dat er sinds 2006 is gedaan voor 't Zorghuus. De juryprijs ging naar Moedercentrum EVA. Hartelijk gefeliciteerd!

[caption id="attachment_1598" align="alignnone" width="618"]prijsuitreiking Zorghuus vrijwilligersprijs 2012 MATCH Karin van Dijck, Willie Koonings en Annemarie Koonings (links) ontvangen de publieksprijs voor vrijwilligersorganisatie 2012. Rechts de mensen van Moedercentrum EVA die de juryprijs ontvingen.[/caption]

Het begon bij Jan van de Pas en Nellie Marcellis. Zij namen namens de KBO het initiatief om 't Zorghuus te nomineren voor de prijs. Na de inschrijving maakte de jury een shortlist van 6 kandidaten. Door Jan's inzet bleef 't Zorghuus in de race en mochten we ons tot de laatste drie kanshebbers rekenen op 10 november. Jan nam ook de presentatie en de info-stand voor zijn rekening bij de ANWB. "Een heel prettige ontvangst kregen we daar, aan koffie en gezelligheid geen gebrek" vertelt een enthousiaste Jan.

Zonder het actieve flyerteam van Music4Rooy hadden we de publieksprijs niet gehaald. Erwin, Willy, Rik en Tamara, hartstikke bedankt voor jullie inzet. Veel succes met de kaartverkoop voor Music4Rooy!