't Zorghuus 5 jaar

                                                                LogozorghuusGebak

Op 1 Mei 2 013 nu 5 jaar geleden kwamen onze eerste bewoners bij ons wonen. 

Nu 5 jaar later is er veel gebeurd. Bewoners kwamen te overlijden, medewerkers kwamen en een enkele ging weer. het PGB veranderde, Zorgkantoor en SVB eiste meer burocratie. de politiek veranderde wetten e.d. maar wat onveranderd bleef was het plezier waarmee de bewoners in 't Zorghuus wonen en de tomeloze inzet van onze vrijwilligers en onze medewerkers. 

Nu na 5 Jaar staat 't Zorghuus centraal in Ysselsteyn. Ook heeft het dorp Ysselsteyn 't Zorghuus omarmd. Tijdens activiteiten zoals bijv. de carnaval is 't Zorghuus ook niet meer weg te denken want op vrijdag voor de carnaval barst het feest al bij ons los, mooi is dan om te zien dat alle bewoners en families met elkaar genieten en met de Grote prins en Jeugdprins en hun gevolg. En natuurlijk tijdens de optocht daar trekt Os thuus vast in mee. 

Maar De PiĆ«lboulers, KBO en 't Eetpunt zijn trouw bezocht door onze bewoners de afgelopen jaren. 

Ook de bedrijven in Ysselsteyn vergaten ons nooit vooral bij Roelanzia, Coop van de Lei, Van Gassel, kapsalon Irma, Egelmeers, de Smelehof en Vitelia worden medewerkers en bewoners altijd vriendelijk en gastvrij ontvangen. 

Kortom Dromen, Durven, Delen en Doen het motto zo'n 10 jaar geleden heeft geresulteerd tot iets waar heel Ysselsteyn trots op kan en mag zijn. 


Daarom willen wij via dit bericht iedereen bedanken die in de afgelopen 5 jaar op welke manier dan ook betrokken is geweest bij 't Zorghuus.

Wij zijn trots op 't Zorghuus en op Ysselsteyn e.o. voor het enorme draagvlak

                                                                     Vlag 5vlag mogelijk gemaakt door @DenkFrank